Massage, Personal Training en Afvallen

De nieuwste trend, overgekomen uit Amerika is Lypossage.
Een bijzondere massage om slanker te worden en het figuur een betere vorm te geven.

De behandeling is een mengsel van massagetechnieken die voortkomen uit de fysiotherapie, lymfedrainage en bindweefselmassage. Het werd ontdekt /gecreëerd door Charles Wiltsie, een Amerikaans onderwijzer en vakman in massagetherapie. Wiltsie voerde een jaar lang studie uit op 100 vrouwelijke proefpersonen en documenteerde de doeltreffendheid van deze techniek.

Lypossage reinigt het lichaam van geblokkeerde lymfevloeistof die tot de bobbels leidt en cellulitis veroorzaakt. Lypossage versterkt ook de spieren die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren. De massage kan in het begin gevoelig zijn en wordt uitgevoerd op de billen, benen, heupen, dijen en onderbuik, maag. Maar het kan ook op de armen, het gezicht en de hals. Lypossage heeft de grootste uitwerking op “vette” gebieden.

Lypossage is, in tegenstelling tot lyposuctie, gericht op de persoon die een manuele behandeling verkiest boven een behandeling die met een machine wordt uitgevoerd. De manuele behandeling wordt door een speciaal opgeleide massagetherapeut uitgevoerd; voor machines gelden geen beperkingen op de uitvoering. Daarnaast zijn lyposuctiebehandelingen duurder dan de manuele behandeling.

Lypossage helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. De meeste cliënten vinden dat Lypossage ook hun energie en geestelijk welzijn verbetert.

Het lichaam is voor de verschillende behandelingen in "zones" verdeeld. Zone I is het gebied van de bovenbenen (aan weerszijden), de billen en de buik. Zone II is het gebied van de rug, armen en borst, Zone III is hals, nek, schouders en gelaat.