Massage, Personal Training en Afvallen

Klassieke massage lijkt in veel aspecten op de sportmassage. Deze massagevorm wordt echter vrijwel alleen rustgevend (sederend) uitgevoerd en is minder gericht op spierherstel na sportactiviteiten.

Ook deze massage wordt uitgevoerd op een massagetafel, waarbij het behandelde lichaamsdeel ontbloot is. Non-allergene oliën worden gebruikt bij de effleurages (strijkingen) en daarnaast worden ook petrissages (knedingen) toegepast om de doorbloeding van de spieren en afvoer van afvalstoffen goed op gang te brengen.

Een klassieke massage is ook uitermate geschikt om er gewoon eens lekker van te genieten dat je lichaam wordt verwend. In een ontspannen ambiance kom je helemaal tot rust en voel je je als herboren wanneer je weer naar huis gaat.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de omvang van het te behandelen lichaamsdeel en de intensiteit van de behandeling. Zie hiervoor de pagina met de prijzen.

Klassieke massage kent – net als alle andere massagevormen – contra-indicaties oftewel blessures of aandoeningen die beslist niet behandeld mogen en kunnen worden. In sommige gevallen zou de massage de problemen zelfs kunnen verergeren. Per geval wordt het te behandelen lichaamsdeel bekeken en beoordeeld of massage tot de mogelijkheden behoort.